Horizons Unlimited Romania – intalnirea de “ACASA”

Horizons Unlimited Romania – intalnirea de “ACASA”

HU Romania este un eveniment “suflet”. Cu si despre calatori si calatorit in lumea larga. De stat la povesti care inspira. Cu oameni care inspira. Si locuri din lumea larga pe care vrei sa le vezi. Sau pe care le-ai vazut si te-au schimbat. In bine. Si binele trebuie sa circule mai departe. Mereu.

Horizons Unlimited https://www.facebook.com/groups/188432265837126 este o intalnire anuala in care vii cu motocicleta sa-ti povestesti calatoriile pe doua roti sau sa le asculti pe ale altora. Totul este o poveste, cap-coada. Atat. Nu exista organizata a doua zi o tura moto, nu ai de ce sa-ti testezi din skill-uri, nu implica niciun concurs moto. E locul in care te simti “acasa”. Confortabil, relaxat, fara masti sau aparente, cu sufletul deschis in compania “familiei”.

Stiti sentimental acela cand te intorci dintr-o calatorie cu moto, mai lunga asa, si ajungi acasa la cei dragi tie si abia astepti sa le povestesti ce ai vazut, cum au fost oamenii intalniti, ce peripetii ai avut, ce te-a speriat sau ce ti s-a parut extraordinar? Si l-ai lasat pe celalalt sa-si imagineze propria viziune? Si sa si-o doreasca sa o traiasca pe pielea lui? Cam despre asta e vorba.

Si cine altcineva putea sta in spatele unei astfel de intalniri? https://www.carpathian2wheelsguide.com/ bineinteles. Diana si Calin, cele doua suflete calde, minti creative si oameni minunati de la Carpathian2WheelsGuide https://www.facebook.com/carpathian2wheelsguide. Pentru ca, daca inca nu ii cunosti, dupa ce ii vei cunoaste cu siguranta vor ramane pentru tine cuplul “cel mai cald, calm si bun” pe care il stii. Si tot ei sunt cei care stau in spatele MotoAtlas-ului, ghiduri moto si aplicatii pentru mobil ale acestora.

Anul trecut am fost doar in trecere, pentru o noapte si-o zi si recunosc ca mi-a fost foarte greu sa plec de acolo. Ne-am bucurat intens de revedere, ne-am reintalnit cu oamenii faini, am cunoscut gasca vesela din Polonia (salutare! 😊) am gatit, descarcat proviziile si licorile, aranjat in frigidere, pus masa, strans masa…exact ca in familie. Dupa care au inceput povestile si s-a ras continuu multe ore bune. Si, fara exagerare, orele au fost multe. Pana dimineata.

Anul acesta Horizons Unlimited Romania se va tine in ultimul weekend din luna August. Cei ce doresc sa participe sa urmareasca paginile https://www.facebook.com/groups/188432265837126 si https://www.facebook.com/carpathian2wheelsguide.

Cat despre noi, de data aceasta nu o sa mai fim doar in trecere. Si abia asteptam revederea, dar in special abia asteptam sa o vedem pe…Luna! Nu stiti cine e Luna? Hmmm…o sa aflati la intalnire!

Drumuri bune sa avem!


Leave a comment

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.