EICMA – invitatie “la noi acasa” si “vis implinit”

EICMA – invitatie “la noi acasa” si “vis implinit”

Ultimul eveniment la care am participat anul trecut, in calitate de expozant, a fost EICMA Milano – ESPOSIZIONE MONDIALE DEL MOTOCICLISMO. Pe langa “o alta capitala a modei si a design-ului”, Milano este renumit in a fi gazda multor expozitii mondiale, printre care, la fel de renumita ca multe altele, Salonul Motocicletelor din Milano – Milan Motorcycle Show. https://www.eicma.it/it/

EICMA este o expozitie mondiala, anuala, in care sunt prezenti si isi promoveaza noutatile din domeniul motociclismului toti producatorii de absolut tot ceea ce are legatura cu aceasta frumoasa pasiune. Expozitia se desfasoara in Fiera Milano, un centru si complex expozitional deschis in 2005, care confirma inca o data capacitatea economica notabila a acestui oras, fiind clasat pe primul loc in lume cu o suprafata impresionanta de…753000mp.

EICMA este un “univers” in care daca esti fascinat de doua roti trebuie ca macar o data sa ajungi aici. Pe langa motociclete, accesorii, echipamente, casti, genti, bagaje, consumabile, evenimente desfasurate atat in interiorul halelor imense cat si in exterior, standuri care mai de care mai impresionante, fete frumoase (zvelte ca niste gazele, sexy, imbracate sub sigla brandului pe care il reprezinta), aici vei avea parte de premiere mondiale din domeniu, prezentari de produs, motociclisti renumiti si programe variate organizate cu/de experti din domeniu, vloggeri/bloggeri/televiziuni.

 

 

Pentru noi a fost magnific! Enduristan, brandul mama, a fost prezent ca expozant si a invitat toti importatorii Enduristan din intreaga lume la acest eveniment. Ne-am adunat oameni din aceeasi "familie", din America de Sud si pana in Asia, ne-am cunoscut “live”, am petrecut momente extraordinare (si in cadrul expozitiei si in afara ei) si cel mai important lucru, am remarcat ca toti oamenii acestia de care suntem legati datorita unui brand sunt exact ca noi: oameni pasionati de ceea ce fac, calatori pe 2 roti in lumea larga si vesnic visatori si cu multe planuri de atins.

Iar ceea ce a fost minunat pentru noi este ca, fiind in familie completa (unii cu scoala online, altii cu treburi prin Rho-Fiera) am ales sa stam, de marti pana sambata, la standul Enduristan, ca si expozant, am “parlat” toate limbile stiute si nestiute, si ne-am simtit ca si cand am fi fost la noi acasa. Ca si cand am fi fost cu "cortul" nostru la unul din evenimentele din Romania, unde cu drag si pasiune tare mult ne place sa fim. Si au fost cu atat mai pline sufletele noastre cand ne-am intalnit cu ai nostri colaboratori, parteneri, prieteni din Romania.

Pentru mine EICMA 2021 a fost un vis implinit Dar nu al meu. Al lui. Celui din stanga mea. De cand si-a luat carnetul de motocicleta l-am vazut in mod constant (uneori continuu) cum urmareste filme cu “diversi faimosi” din domeniul moto, cum se documenteaza despre tot ce il intereseaza din acest domeniu, cum tot investeste in cursuri moto - chiar daca acum experienta eu zic ca are – si in produse premium pentru el si motocicleta, cum stie ca indiferent de cati ani ai in spate de motociclit trebuie sa inveti in continuare si sa evoluezi. Ca si in viata!

Dar ceea ce voiam sa spun, de vis implinit este ca aici, la EICMA2021, la standul nostru a fost prezent unul dintre “modelele” lui din acest domeniu: Lyndon Poskitt Iar atunci cand ai un exemplu pe care-l admiri, un model pe care-l vezi initial situat “undeva departe” de realitatea ta “mica” si se intampla, ca dupa un timp, sa il vezi langa tine, sa vorbiti ca si cand va stiti de o viata, sa realizezi ca faceti parte din aceeasi “familie”, ba ca mai discutati si ceva planuri de viitor, cum sa nu te bucuri?

Cum sa nu realizezi ca “pentru ca un vis sa ti se implineasca trebuie sa-l ai”?

Continuati sa visati! Si faceti planuri! Si urmati-le! Si bucurati-va de ceea ce vi se intampla! Si drumuri bune sa aveti #whereveryouride! 


Leave a comment

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.