Mihai

IT-ist, motociclist si video-amator, mandru tata de fata, probabil viitor membru al vreunei asociatii de vanatoare :)

Dupa ce mi-am luat categoria A, am inteles ca motociclismul nu este doar inca o pasiune ci un element esential ce a ajuns sa ma defineasca.

Merg cu motorul oricat de des pot, pe tot felul de drumuri stiute sau nestiute, iubesc sa ajung in mijlocul naturii.

Dealungul timpului drumurile m-au dus din nordul inghetat, de la Nordkapp, in Balcani, pe Trans Euro Trail, spre Estul incarcat de magie, spre Caucaz, apoi mai departe catre Rusia, Mongolia, spre “Stan-uri”. Filmari din toate aceste calatorii gasiti pe canalul meu de Youtube, motorcyclingTO

Creati amintiri frumoase!

Rolland

IT manager, om de afaceri, antrenor de kick-boxing, pasionat de motociclete si de calatorii si cu vasta experienta in organizarea tururilor moto.

Indragostit de Romania mi-am dat seama ca aici am gasit a doua casa, ca oamenii sunt deschisi si primitori si mai ales ca piata moto este in continua expansiune. Ma bucur sa fac parte din echipa M2R alaturi de Mihai si Marina si impreuna sa aducem pe piata moto din Romania branduri de calitate.

Am calatorit in toata lumea, cu sau fara motor, in unele parti am si locuit multi ani: China, Indonesia, Finlanda, USA, Africa de Sud, Rusia, si mi-am dat seama ca oamenii sunt dornici sa isi imbunatateasca calitatea vietii indiferent in ce colt de lume se afla. De aceea, investitia in calitate, merita sa se faca continuu!

manager
Marina

Cu o experienta de 20 ani in vanzari, publicitate, comunicare si administrare, pasionata de oameni si locuri, cu un sot minunat si motociclist pe deasupra, am ales sa intru in lumea moto, in prima faza ca "bagaj" - a se citi pasager , iar acum si pe plan profesional.


Impreuna cu Mihai si Rolland, fac parte din echipa M2R-MOTOCAFE si sunt foarte bucuroasa ca putem aduce pe piata moto din Romania accesorii si echipamente pentru motociclete, cu nume cunoscute si calitate ireprosabila.
Din calatoriile facute cu motocicleta, atat in tara cat si in afara ei, am invatat sa ma bucur de fiecare experienta in parte, prin oameni, locuri si evenimente, dar ca cel mai important lucru este siguranta. De aceea, cred cu tarie ca orice calatorie trebuie facuta fara a face rabat de la ceea ce porti, pe tine si pe motocicleta.
Pastrati-va zambetele pe buze si povestiti trairile voastre din calatorii. Sunt mici gesturi molipsitoare!