Povestea M2RMoto 2020 - Inceputul

Povestea M2RMoto 2020 - Inceputul

Ce e M2R-Moto?

O idee de moment la un pahar de vorba intre trei prieteni, in decembrie 2019, idee pusa pe hartie cu dorinte, planuri, ce va fi…va fi!

Cu sau fara inspiratie s-a concretizat intr-o “legalizare fiscala” in ianuarie 2020, fara sa gandim ce va aduce acest an 2020, an ce cu siguranta va fi tinut minte de toata lumea. Suntem o companie-n pandemie 😊Cu si despre motociclisti, de la calatori la calatori!

M2R-Moto. Atat ne-a iesit atunci (M2 = Mihai, Marina si R=Rolland). Si da, stim ca au fost multe remarci asupra numelui, recunoastem ca nu era un nume usor de retinut, insa nu poti tot timpul sa multumesti pe toata lumea.

Important este sa fii tu multumit si capabil sa aduci multumire, acolo unde este deschidere s-o primeasca. Dincolo de denumirea firmei 😊

A venit primavara-n martie, dar la finalul lunii ne-am trezit ca toate planurile schitate, eforturile depuse, documentele emise, discutiile purtate, nu se mai puteau concretiza. Era un inceput a “altceva” ce ne-a anulat peste noapte cam tot ceea ce facusem pana atunci. Ne-a socat initial, ne-a zdruncinat ulterior, iar dupa aceea ne-a scuturat destul de tare incat sa ne faca sa intelegem ca “show must go on”.

Ne-am ridicat si reorganizat (ca in bancul cu iepurasul ce se aseza la coada la farmacie si incerca sa ajunga in fata si era mereu scos in suturi din rand, el fiind farmacistul ce trebuia sa deschida pravalia)

In iunie 2020 eram deja importatorul unic al produselor Enduristan in Romania, brandul elvetian de produse premium textile: bagaje moto si tankbag-uri, genti moto laterale, rucsacuri moto si accesorii pentru motociclete Se intampla si mai devreme daca “contractul scris” nu statea in carantina 30 de zile – si e pe bune faza! 😊

A fost avantul ce ne-a entuziasmat si responsabilizat, un inceput promitator, o ata de la care aveam sa incepem sa "crosetam".

Ulterior, am adus alte doua branduri noi in Romania, direct din SUA: Steelcore Straps - chingi antifurt cu cheie si antifurt flexibil - pentru motociclete si bagaje si StopnGo - kituri de pana pentru motociclete - dar care se pot folosi si pentru scuter, atv, masini, autoutilitare, etc...

Doar ca acestea doua au venit cu mare agitatie, nestiind ce inseamna un transport din State, import, vama, taxe, documente, proceduri. Dar, ne-am pus cu “burta pe carte”. Omu' cat traieste invata, nu? 

Am continuat cu produsele de curatare si intretinere pentru motociclete si echipament moto aduse din Germania de la Dr Wack, o colaborare pentru produsele Scottoiler - ungatoare de lant si uleiuri - cu o companie de la noi (foarte faina echipa) si am scos diferite mici produse marca M2R (tricouri, calendare, etc…)

Inca de la inceput, dar i-am lasat intentionat sa incheiem cu ei parcursul 2020, avem colaborarea frumoasa si sincera cu Diana si Calin adica Carpathian2WheelsGuide. Ne-au placut de la inceput prin caldura, munca depusa, pasiunea investita si eforturile facute spre a-si implini visul. Si era cumva ca si cand ne-am privi in oglinda.

Concretizare 2020: am fost dati de multi pereti, ametiti, zdruncinati si nu prea stiam cum va continua. Doar ca, in tot acest dezechilibru, am inteles ca defapt este un joc, un fel de tenis/ping-pong si ca daca prinzi miscarile si le exersezi poti avea sanse. Doar ca, pentru asta, este foarte important sa ramai in joc! 

Ce am invatat: ca e necesar sa inveti continuu si ca trebuie sa te adaptezi repede; ca evolutia si succesul nu vin peste noapte doar dorindu-le; ca trebuie sa iesi de multe ori din zona de confort si ca nu trebuie sa iei lucrurile personal; ca muncesti mai mult de 8 ore pe care le munceai la angajator; ca te identifici cu ceea ce faci si ca tot ceea ce ai investit: pasiune, bani, suflet, munca, s-au concretizat intr-o afacere menita sa implineasca visuri. De care trebuie sa ai grija continuu.

Si cel mai important lucru invatat: apreciezi "altfel" orice munca, oricat de banala sau simpla ti se parea din exterior. Iar tu, atata timp cat esti fericit si implinit cu ceea ce faci, esti bine! Sa fiti bine!  

Daca ai vreo curiozitate sau ai nevoie de vreun ajutor in sfaturi, proceduri, idei...suntem aici!

 


Оставете коментар

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.